Vårens program börjar med start av den Öppna förskolan onsdagen den 2 mars kl 14.00. OBS att den planerade träffen den 23 febr har ställts in.

Den öppna förskolan är upplagd som en sång- och musikstund, med Sara Qvarnström som ledare. Verksamheten pågår under hela våren 2022. Nästkommande tillfälle blir onsdagen den 9 mars kl 14.00 och därefter blir det träffar varannan onsdag. Träffarna varar cirka 2 timmar

Programpunkterna fortsätter i vår med bytesmarknad (återkommer om startdatum), Snacksaligas café söndagen den 10 april kl 17.00 med Peter Zachau som föreläsare, Växtmarknad lördagen den 7 maj kl 10.00, kurs i bland annat HLR och första hjälpen torsdagen den 19 maj kl 18.00 samt tipspromenad tillsammans med Groheds IF torsdagen den 26 maj kl 10.00.

Kom gärna också och delta på vårt Årsmöte lördagen den 23 april kl 10.00. Titta gärna under Program för mer information.

Glöm inte att betala er medlemsavgift för 2022. Vi behöver alla inkomster vi kan få. Det är samma låga pris som tidigare. Välkomna till vårens program!

OBS! Ni som är medlemmar men ändå inte kan hitta Nyhetsbrevet, leta bland kampanjer, skräppost eller dylikt i mejlboxen och stjärnmarkera brevet.

Vi hoppas du vill vara medlem även 2022

Om du ännu inte gjort det, dags att betala in för medlemskap i föreningen. Enklast är att betala in till föreningens postgiro 53 69 15-2

Kostnad 2022

200 kr enskild medlem 300 kr familjemedlemskap 50 kr ungdom 13-19 år

Medlemskapet gäller per kalenderår.

Vid inbetalning vänligen ange följande i ett kompletterande mail till info@strandbynas.com * Namn (samtliga i familjen vid familjemedlemskap) * Adress * Mobilnummer

* Mailadress * Födelseår (samtliga i familjen vid familjemedlemskap)

Håll koll på hemsidan www.strandbynas.com och vår facebooksida samt dessa nyhetsbrev för att få den senaste informationen. Viss affischering kommer också att ske vid huset. För att bli mottagare av nyhetsbrev, bli medlem och skicka ett mail enligt ovan. Hoppas vi ses under året!

Läs hur vi behandlar dina personuppgifter under GPDR på hemsidan.