Vinterns program blir lite naggat i kanten på grund av en snabb uthyrning på Strandbynäs. Programmet fick hastigt göras om eftersom en familj i trakten behövde hyra in sig på Strandbynäs på grund av översvämning vid VA-arbeten i deras hus. Det innebär att vi fick ändra om och att de första programpunkterna blir först i februari-mars 2022. Men, håll ut! Det kommer att bli en spännande vår med både bytesmarknad, öppen förskola, caféer med intressanta föreläsare samt växtmarknad och en tipspromenad.

Men först blickar vi lite bakåt och kan konstatera att hösten blev lyckad på många sätt. Tipspromenaden i oktober lockade 150 nöjda deltagare och det första ”Snacksaligas café” blev en succé med närmare 25 besökare, trevligt föredrag av Janne Uddén samt härliga diskussioner under kaffestunden. Det bådar gott inför framtiden. Kurserna i kransbindning och tillverkning av julbockar blev också lyckade om än med något färre deltagare.

Glöm inte att betala er medlemsavgift för 2022. Vi behöver alla inkomster vi kan få. Det är samma låga pris som tidigare. Välkomna till vårens program!

Tills vi ses igen:

En riktigt God Jul och ett Gott Nytt År önskar vi i styrelsen till alla medlemmar och övriga!

Titta gärna under Program för mer information.

OBS! Ni som är medlemmar men ändå inte kan hitta Nyhetsbrevet, leta bland kampanjer, skräppost eller dylikt i mejlboxen och stjärnmarkera brevet.

Vi hoppas du vill vara medlem även 2022

Om du ännu inte gjort det, dags att betala in för medlemskap i föreningen.
Enklast är att betala in till föreningens postgiro 53 69 15-2

Kostnad 2022

200 kr enskild medlem
300 kr familjemedlemskap
50 kr ungdom 13-19 år

Medlemskapet gäller per kalenderår.

Vid inbetalning vänligen ange följande i ett kompletterande mail till info@strandbynas.com
* Namn (samtliga i familjen vid familjemedlemskap)
* Adress
* Mobilnummer
* Mailadress
* Födelseår (samtliga i familjen vid familjemedlemskap)

Håll koll på hemsidan www.strandbynas.com och vår facebooksida samt dessa nyhetsbrev för att få den senaste informationen. Viss affischering kommer också att ske vid huset. För att bli mottagare av nyhetsbrev, bli medlem och skicka ett mail enligt ovan. Hoppas vi ses under året!

Läs hur vi behandlar dina personuppgifter under GPDR på hemsidan.